Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Προτάθηκε, εξετάστηκε, αλλά έμεινε εκεί του Ποκό, δύσκολη περίπτωση ο Σισακό»

Ο Διονύσης Δεσύλλας ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα στο μεταγραφικό κομμάτι για τον Παναθηναϊκό και μίλησε για το ματς με τον ΟΦΗ.

Μήνας μεταγραφών αυτός που διανύουμε για τις ομάδες, άρα και τον Παναθηναϊκό, με τον Διονύση Δεσύλλα να αποκαλύπτει μέσω του «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Αντρέ Ποκό προτάθηκε αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε!

«Ο Ντρεοσί έχει πράγματι μιλήσει με τον Νεβό για τον Ποκό, γιατί είχε προταθεί ο παίκτης. Ωστόσο οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν προχώρησε ο Παναθηναϊκός την υπόθεση, για δικούς του λόγους. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Ο Σισακό είναι μια δύσκολη περίπτωση, έχουν γίνει συζητήσεις με την Ζούλτε, αλλά έχει ενδιαφερθεί και η Ρέιντζερς. Έχουν προταθεί κάποια οκτάρια τις τελευταίες μέρες, αλλά είναι αντίθετος ο Ντρεοσί», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Σε αγωνιστικό επίπεδο και το ματς των «πράσινων» με τον ΟΦΗ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Σάντσες θα «χτυπήσει» την πόρτα της 11άδας, ενώ θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή και ο Βιγιαφάνιες που αναμένεται να μπει στις προπονήσεις.

Τέλος, ο Δεσύλλας τόνισε ότι οι Κρητικοί θα παλέψουν το ματς και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, θυμίζοντας και πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Ακούστε εδώ το σχετικό ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x