Κύπελλο Ελλάδας

Δεσύλλας: «Πρώτη φορά φέτος ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για να αιφνιδιάσει»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη σημασία της σημερινής ρεβάνς Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό και τις δυσκολίες που θα του βάλει ο ΠΑΣ.

Με το… πρέπει να κυριαρχεί, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την ανατροπή-πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, με αφορμή τη σημερινή ρεβάνς στην Λεωφόρο.

«Ο Παναθηναϊκός καλείται να αιφνιδιάσει τον ΠΑΣ. Είναι η πρώτη φορά φέτος που μπαίνει με ένα τέτοιο σκεπτικό, έχοντας ένα πρέπει στο μυαλό του. Αν καταφέρει να προηγηθεί σχετικά νωρίς θα είναι το ιδανικό, για αυτό και θα τον δούμε σχετικά πιο επιθετικό. Δεν θα είναι εύκολο, ο Παναθηναϊκός καλείται να βάλει γκολ και να φυλάξει και τα νώτα του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το Κύπελλο είναι ένας θεσμός όπου το «τριφύλλι» θέλει πάρα πολύ να προχωρήσει, γιατί ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» μπορεί να προκύψει κι από αυτό.

Τέλος, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε στις επιστροφές Σανκαρέ και Σένκεφελντ, αλλά και τον αποκλεισμό των Καμπετσή-Σάντσες από την αποστολή του Παναθηναϊκού, μαζί με την 11άδα που έχει στο μυαλό του ο Μπόλονι.



Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Διαβάστε ακόμα:
Παναθηναϊκός: Μια «κούπα», πέντε αποκλεισμοί και το… deja vu με ΠΑΣ

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός, θα πάρει πρωτοβουλίες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x