Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Πρώτη συγκέντρωση με 39 παίκτες, αλλά θα αποχωρήσουν αρκετοί»

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για την «πρώτη» του Παναθηναϊκού και προανήγγειλε αποχωρήσεις, αλλά και προσθήκες.

Ο Παναθηναϊκός έκανε με… πολυκοσμία την πρώτη του συγκέντρωση σήμερα, αλλά όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, επίκεινται εκκαθαρίσεις.

«Στην πρώτη συγκέντρωση ήταν 39 παίκτες, όχι όμως ο Βιγιαφάνιες γιατί περιμένουν κάποια χαρτιά από την Μαζατλάν. Διαδικαστικό είναι το θέμα και από το απόγευμα θα πάει κι αυτός για τις εξετάσεις. Πέρασαν όλοι από τεστ για τον κορωνοϊό και πλέον για ένα διήμερο θα περάσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν στη συνέχεια και θα προχωρήσουν οι αποδεσμεύσεις. Ήδη με την Ταραγόνα υπάρχουν επαφές για να πάρει ξανά τον Φάουστο. Υπάρχει κινητικότητα και για τον Μολό, αλλά δεν είναι τόσο προχωρημένο. Ακόμη είναι άγνωστο τι θα γίνει με τον Μπεκ, που δεν υπολογίζεται», ανέφερε.

Όσο για την διαφαινόμενη μετακίνηση του Εμάνουελ Ινσούα στην ΑΕΚ; «Οι απαιτήσεις που είχε αρχικά ο Ινσούα ήταν υπερβολικές. Σίγουρα στην ΠΑΕ είχαν ενοχληθεί με τα τρελά χρήματα που ζητούσε. Πλέον δεν υπάρχει θέμα να παραμείνει και ακούγεται ότι είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x