Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός, μετά τη γνωστοποίηση του περιεχομένου της επιστολής του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Γιώργο Δώνη, σύμφωνα με το οποίο η συνεργασία των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί με τη λήξη της διαδικασίας των play-off.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, ένα από τα δύο ονόματα που εξετάζονται πολύ σοβαρά αυτή τη στιγμή είναι αυτό του Ντάνι Πογιάτος, η περίπτωση του οποίου ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο είναι ένα υπαρκτό σενάριο, αλλά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μαζί ακόμα έναν προπονητή, του οποίου το όνομα δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Πρόκειται για έναν Ισπανό προπονητή, που είναι 46 ετών και βρίσκεται από τον Ιούλιο του 2018 στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα στο τμήμα της Κ-19. Πριν από τη «βασίλισσα» ήταν στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ ως βοηθός του Ζόρντι Κρόιφ.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά άλλες περιπτώσεις προπονητών που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Τσάβι Ρόκα, και παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι για τη θέση του προπονητή, διαψεύδονται οπότε δεν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα.

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν υπάρχει περίπτωση ο Γιώργος Δώνης να αποχωρήσει πριν από τη λήξη των play-off, η εκτίμηση που εξέφρασε είναι ότι με την τροπή που έχει πάρει το ζήτημα, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για τις άμεσες εξελίξεις της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ακούστε όσα μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας: