Champions League

Champions League: «Τιτανομαχίες» σε Παρίσι και Μαδρίτη

Η πρώτη αγωνιστική του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα, με το μεγάλο ενδιαφέρον στα ματς Ολυμπιακός – Τότεναμ, Παρί – Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους.

Η αυλαία άνοιξε χθες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και επεφύλασσε εκπλήξεις για τα φαβορί. Σήμερα σερβίρεται το …δεύτερο πιάτο της πρεμιέρας και όλα τα φώτα πέφτουν στο στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τότεναμ, αλλά και σε Παρίσι και Μαδρίτη.

Στον πρώτο όμιλο υπάρχει η «τιτανομαχία» της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι, με τους Γάλλους να μην υπολογίζουν στην τριάδα των Νεϊμάρ (τιμωρημένος από πέρυσι), Εμπαπέ και Καβάνι (τραυματίες), αλλά να προορίζουν τον Ικάρντι για βασικό. Από την πλευρά της Ρεάλ, που φιλοδοξεί σε καλύτερο ξεκίνημα απ΄ ότι στη La Liga, θα απουσιάζουν οι Σέρχιο Ράμος (τιμωρία), Μόντριτς, Μαρσέλο, Ασένσιο. Στο άλλο παιχνίδι κοντράρονται στο Βέλγιο τα αουτσάιντερ του ομίλου Κλαμπ Μπριζ και Γαλατασαράι, ελπίζοντας αμφότερες στο θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα για την τρίτη θέση.

Για τον δεύτερο όμιλο υπάρχει η μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο «Γ.Καραϊσκάκης», ενώ η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Νίκο Κόβατς δεν υπολογίζει σε Αλάμπα και Γκορέτσκα, την ώρα που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στους γνώριμούς μας Κάνιας, Μάριν και Ματέο Γκαρσία.

Στον τρίτο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινάει από την Ουκρανία άλλη μια σεζόν που συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, φιλοξενούμενη από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι «citizens» θέλουν να ξεπεράσουν την απρόσμενη ήττα από τη Νόριτς το Σάββατο, ενώ οι Ουκρανοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αφού έχουν κάνει το 7/7 στο εθνικό τους πρωτάθλημα. Στο έτερο παιχνίδι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται τη «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης Αταλάντα. Οι Κροάτες επιστρέφουν στους ομίλους του Champions League μετά από 3 χρόνια, ενώ για την ομάδα από το Μπέργκαμο θα είναι το πρώτο της ιστορικό παιχνίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τέλος, στο τέταρτο γκρουπ υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι στο «Wanda Metropolitano» ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται μετά την επική πρόκριση των Ιταλών επί των Μαδριλένων πέρυσι στη φάση των «16», ενώ η Ατλέτικο έχει επιβληθεί εντός έδρας της «Γηραιάς Κυρίας» στις τελευταίες τρεις συναντήσεις τους. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπάγερν Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει τη Λοκομοτίβ Μόσχας, θέλοντας να «συνέλθει» από το βαρύ 4-0 με το οποίο ηττήθηκε το Σάββατο από τη Ντόρτμουντ.

1ος όμιλος
19:55 Κλαμπ Μπριζ - Γαλατασαράι
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης

2ος όμιλος
19:55 Ολυμπιακός - Τότεναμ
22:00 Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας

3ος όμιλος
22:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι
22:00 Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αταλάντα

4ος όμιλος
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους
22:00 Μπάγερν Λεβερκούζεν - Λοκομοτίβ Μόσχας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x