Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα λεγόμενα του Κώστα Καραπαπά για το περιεχόμενο επικοινωνίας του με τον Βαγγέλη Γραμμένο, όπως τονίζει η ΕΠΟ.

Μετά τον ισχυρισμό του γ’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας παραδέχθηκε πιέσεις στο πρόσωπό του για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, εκδόθηκε ανακοίνωση που τον διαψεύδει.

Σε αυτήν αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστα Καραπαπά, διευκρινίζει ότι:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη διάρκεια της επικοινωνίας των τελευταίων ημερών, του προέδρου της κ. Ευάγγελου Γραμμένου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε αναφορά σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Γραμμένος, αντιθέτως, με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού αποτελεί θέμα της προσεχούς συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, βάσει και της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο.»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube