Σενάρια που προέρχονται από άτομα εκτός ομάδας που θα ήθελαν να είναι... εντός αυτής χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Βέροιας όσα αναφέρονται σε σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αναταραχή στις τάξεις της ομάδας.

Γράφτηκε πως οι ποδοσφαιριστές είναι στα όριά τους λόγω οικονομικών οφειλών, ενώ έχουν πρόβλημα και στη συνεργασία τους με τον προπονητή, Θωμά Γράφα.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως ο προπονητής έχει συμβόλαιο ΚΑΙ για τον επόμενο χρόνο, ενώ οι καθυστερήσεις στις πληρωμές είναι κάτι που συμβαίνει και σε άλλες ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

Με βάση ανώνυμο δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας η οποία ζητά απαντήσεις σε κάποια θέματα που αφορούν την ομάδα μας, η θέση της Π.Α.Ε. Βέροια για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών έχει ως εξής:

Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Γράφας, ο οποίος θα είναι προπονητής της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017/18, αφού ανανέωσε το συμβόλαιο του την προηγούμενη εβδομάδα.

Το κλίμα στα αποδυτήρια και οι σχέσεις των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους αλλά και με τους προπονητές είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό αντανακλάται και στις δηλώσεις ποδοσφαιριστών στα εκτός Βέροιας Μ.Μ.Ε.

Όσον αφορά το οικονομικό θέμα που υποτίθεται είναι το πρόβλημα, θα παρακαλούσαμε τους κόπτοντες για το καλό της ομάδας μας, να ρωτήσουν τις υπόλοιπες ομάδες της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ και να συγκρίνουν με την ομάδα μας.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνουν γιατί αυτά τα δημοσιεύματα πηγάζουν από κύκλους πέριξ της ομάδας οι οποίοι θα ήθελαν να είναι μέρος της αλλά δεν μπορούν.

Η ομάδα έχει διοικητική ηρεμία και οι ποδοσφαιριστές χτες παρά την απεργία πληρώθηκαν όπως ήταν προγραμματισμένο.
Όσον αφορά κάποιους που έχουν σχέση με την ομάδα, οι οποίοι νομίζουν ότι μπορούν να επηρεάζουν με διάφορους τρόπους, σύντομα θα πάρουν και αυτοί την απάντησή τους.

TAGS: Βέροια