Europa League

Διασυρμός και αποκλεισμός για Απόλλωνα

Ο Απόλλων Λεμεσού γνώρισε τη συντριβή με 5-0 από τη Λεχ Πόζναν στο ΓΣΠ και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του Europa League.

Εκτός συνέχειας του Europa League έμεινε ο Απόλλων Λεμεσού. Η κυπριακή ομάδα γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 5-0 από τη Λεχ Πόζναν στο ΓΣΠ σε νοκ άουτ παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο και αποκλείστηκε. Οι Πολωνοί θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας (πάλι σε νοκ άουτ παιχνίδι) τον νικητή του ζευγαριού Σαρλερουά-Παρτιζάν.

Ο Απόλλων απείλησε στο 1’ με σουτ του Νταμπό, που έδιωξε σε κόρνερ ο Μπέντναρεκ και στο 10’ ήρθε η «απάντηση» της Λεχ με τον Καμίνσκι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Δημητρίου, αλλά νικήθηκε από τον Κύπριο κίπερ. Στο 42’ το άδειο ΓΣΠ «πάγωσε» περισσότερο, καθώς η Λεχ μετά από μια υποδειγματική πάσα του Ραμίρες Φερνάντες στον Τίμπα, ο δεύτερος με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου (47’), τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους Κύπριους, αφού μετά από κάθετη πάσα του Τίμπα στον Ίσακ, ο τελευταίος έκανε το 2-0. Στο 58’ η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος, αφού σε αντεπίθεση των Πολωνών, ο Καμίνσκι πλάσαρε, κάνοντας το 0-3. Στο 81’ ο Σικορά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του και στις καθυστερήσεις ο Τίμπα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έβαλε το κερασάκι στην πικρά τούτα του Απόλλωνα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 για τη Λεχ Πόζναν, που πήρε μια πανηγυρική, όσο και δίκαιη πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x