Ο γκολκίπερ των «πράσινων» τόνισε πως υπάρχει μεγάλη στεναχώρα για το αποτέλεσμα, θεωρεί πως δεν φταίει κανένας προπονητής αν οι παίκτες δεν κάνουν τα βασικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πως όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, ζήτησε δουλειά για να ανέβουν αγωνιστικά, θεωρεί πως φταίει η ψυχολογία και πως πρέπει να βρουν προσωπικότητα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι. Για τον προπονητή, θα το αποφασίσουν ο ίδιος και η διοίκηση. Έχουμε κάνει μεγάλη δουλειά από πέρυσι και πρέπει να τη συνεχίσουμε, αλλά είναι φανερό πως τα πράγματα δεν πάνε καλά».

Για το αν είναι λύση η αλλαγή προπονητή: «Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως φταίει ο προπονητής, όταν κάνουμε ατομικά λάθη και χαρίζουμε την μπάλα. Δεν μπορώ να πω πως φταίει όταν δεν κάνουμε τα πιο βασικά. Δυσκολεύομαι να μας αναγνωρίσω, έχουμε πολύ άσχημη εικόνα και δεν έχουμε καμία δικαιολογία σε μια ενδεκάδα, όπου γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.

Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτι και να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο, γιατί εκτεθήκαμε σε μεγάλο βαθμό. Σε τρεις αγωνιστικές, όμως, δεν κρίνεται τίποτα και πρέπει να συγκεντρωθούμε για το ντέρμπι».

Για τα λάθη των παικτών: «Δεν είναι θέμα νοοτροπίας, νομίζω, αλλά ψυχολογίας. Εκεί μπορούμε να βρούμε λύσεις, γιατί κάνουμε τα ίδια λάθη και μας παίρνει συνέχεια από κάτω».

Για τον Ολυμπιακό: «Στον Παναθηναϊκό παίζουμε. Έχουμε αποδείξει, επίσης, ότι είμαστε παίκτες καλού επιπέδου και φέτος κάνουμε κακές εμφανίσεις, ενώ υποτίθεται πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Πρέπει να βγούμε μπροστά, να βγάλουμε προσωπικότητα».