Stoiximan Super League

Διπλά κερδισμένος ο Ατρόμητος από Λημνιό!

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ατρόμητου βγαίνει σε κέρδος στα ταμεία, όπως συμβαίνει για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για όλα τα ταμεία των ΠΑΕ, ο Ατρόμητος το φετινό καλοκαίρι μπορεί να χαμογελά πλατιά, καθώς βλέπει ότι η δουλειά που γίνεται στο σκάουτινγκ των Ακαδημιών και στη γενικότερη παραγωγική διαδικασία, αποδίδει καρπούς.

Μετά την υπόθεση του Βασίλη Μπάρκα, που ο Ατρόμητος εκτός από το ποσοστό μεταπώλησης που προβλέπεται να πάρει από την ΑΕΚ (υπόθεση που ακόμα δεν έχει κλείσει και εκκρεμεί), έχοντας εξασφαλισμένα και τα τροφεία από τη Σέλτικ, από σήμερα μπορεί να υπολογίζει έξτρα έοοδα από την πώληση του Δημήτρη Λημνιού.

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από τη μετακόμισή του στη Γερμανία για λογαριασμό της Κολωνίας, με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ και έχοντας διατηρήσει το 10%, αναμένεται να εισπράξει 300.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται, ο ΠΑΟΚ ανεπίσημα έχει ήδη ενημερώσει τους Περιστεριώτες για τις εξελίξεις σχετικά με την πώληση του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Παρ’ όλα αυτά, τα έοοδα δεν σταματούν εδώ…

Από τη στιγμή που ο Βολιώτης άσος βρίσκεται στις Ακαδημίες του Ατρόμητου από τα 14 του (ανακάλυψη Τόλη Αποστόλου, μαζί με τον Τάκη Μιχαλέτο που έχει φύγει από τη ζωή), οι Περιστεριώτες δικαιούνται τροφεία που είναι αυξημένα, λόγω του ότι ο παίκτης μεταγράφεται στο πρωτάθλημα Γερμανίας και επειδή είναι ακόμα κάτω των 23.

Το ποσό αυτό (που είναι υποχρέωση της Κολωνίας) υπολογίζεται να είναι ανάλογο με το ποσό που δικαιούται από το ποσοστό μεταπώλησης ο Ατρόμητος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x