Europa League

Δοκάρια η Μακάμπι, νίκη και πρόκριση η Σαχτάρ!

Η Μακάμπι είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος αλλά όχι γκολ στο Ντόνετσκ ενώ η Σαχτάρ σκόραρε με πέναλτι του Μοράες, κέρδισε 1-0 και πέρασε στους «16».

Μετά το 2-0 του πρώτου ματς στο Ισραήλ, η Σαχτάρ επικράτησε και στο Ντόνετσκ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αυτή την φορά με 1-0 και με δύο νίκες πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του φετινού Europa League.

Παρά τον έλεγχο της αναμέτρησης στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι στάθηκαν μάλλον τυχεροί που πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να δεχθούν γκολ…

Καθώς σταδιακά οι Ισραηλινοί ανέβασαν την πίεσή τους και δημιούργησαν… πανικό στα καρέ του Τρούμπιν, κυρίως από εκτελέσεις κόρνερ. Ήταν όμως άτυχοι, εις διπλούν, με τα ισάριθμα δοκάρια στην φάση του 40’, αρχικά από την κεφαλιά του Ερναντέζ και στην συνέχεια με την προσπάθεια του Πέρετς!

Κι αφού δεν έγινε το 0-1, ήρθε… μοιραία το 1-0, με τον Μπεν Χαΐμ να ανατρέπει τον Τετέ στο 66ο λεπτό, τον Ζούνιορ Μοράες να αναλαμβάνει την εκτέλεση, να ευστοχεί στο αμέσως επόμενο λεπτό στέλνοντας τον Τένενμπαουμ στην απέναντι γωνία και να «καθαρίζει» πρόωρα με την υπόθεση πρόκριση για λογαριασμό της Σαχτάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x