Stoiximan Super League

Δοκιμάζει να μπει αύριο ο Μακέντα

Κρίσιμη η αυριανή προπόνηση στον Παναθηναϊκό για την συμμετοχή του Μακέντα.

Ελπίδες για την συμμετοχή του Φεντερίκο Μακέντα στον κρίσιμο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι δημιούργησαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Οι ενοχλήσεις στην μέση του Ιταλού φορ έχουν υποχωρήσει αρκετά και την Τετάρτη θα επιχειρήσει να προπονηθεί κανονικά. Αν τα καταφέρει θα έχει πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή για το ματς της έβδομης αγωνιστικής, αν και το επικρατέστερο σενάριο είναι να βρίσκεται στον πάγκο και να βοηθήσει ως αλλαγή. Πάντως με την επιθυμία που δείχνει ο ίδιος να αγωνιστεί, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Δώνη είναι πως θα έχει διαθέσιμο και τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, που ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του, ενώ σήμερα θα μπει ξανά στις προπονήσεις ο Ζοάο Νούνες και από αύριο επιστρέφει στο Κορωπί ο Γιοάν Μολό, που πήγε στο Παρίσι με άδεια για προσωπικό πρόβλημα.

Εκτός μάχης είναι ο Ούφε Μπεκ που τραυματίστηκε για τέταρτη φορά στο πολύ σύντομα διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα, ενώ ανέτοιμος ακόμη κρίνεται ο Φάουστο. Η τεχνική ηγεσία περιμένει να δει και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει από την Εθνική ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που αναμένεται να είναι και απόψε απέναντι στην Βοσνία βασικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x