Stoiximan Super League

Δυνατές «μάχες» σήμερα στη Σούπερ Λίγκα

Σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με το Ολυμπιακός-Άρης και το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος να ξεχωρίζουν.

Πέντε παιχνίδια έχει σήμερα το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και ξεχωρίζουν το Ολυμπιακός-Άρης (19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (17:15) στη Τούμπα.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Άρη και θέλουν να γιορτάσουν με νίκη τα γενέθλια τους, καθώς σαν σήμερα πριν από 94 χρόνια ιδρύθηκε ο σύλλογος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει μία σημαντική επιστροφή, με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να γυρίζει στην αγωνιστική δράση έπειτα από παραπάνω από έναν μήνα.

Από την άλλη πλευρά, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενοι από την σημαντική επικράτηση τους απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 2-0. Ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, καθώς εκτός από τον Νικολά Ντιγκινί που έχει θλάση, απών από την αναμέτρηση θα είναι και ο Μαρτίν Τόνσο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο, θέλοντας να συνεχίσει την εντυπωσιακή φετινή πορεία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την διατήρηση του αήττητου. Οι γηπεδούχοι θα έχουν στη διάθεση τους τον Κάνιας έπειτα από τις 27 Ιανουαρίου και μένει να φανεί αν θα τον χρησιμοποιήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Όμως, δεν θα μπορέσει να υπολογίσει στις υπηρεσίες των Ελ Καντουρί, Δημήτρη Πέλκα και Λέο Ζαμπά.

Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με πολλές και σημαντικές απουσίες, αφού απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηϊσαίας, Ευθύμης Κουλούρης, Μπάλας Μέγιερι, Αμρ Ουάρντα, Ρόλαντ Ουγκράι και Αρμίν Μούγιακιτς. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι διανύει μία αρκετά καλή περίοδο έχοντας τέσσερις νίκες στα τελευταίες πέντε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα.

Στα υπόλοιπα ματς, η Λάρισα θα αναμετρηθεί με τον Λεβαδειακό στις 15:00 στο «AEL FC Arena», ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες έπειτα από οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ οι «φιλοξενούμενοι» μετράνε δύο νίκες στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια.

Επίσης, οι δύο τελευταίες ομάδες τις βαθμολογίας θα αγωνιστούν μεταξύ τους, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο «Γ.Καμάρας», στις 16:00, θέλοντας ένας θετικό αποτέλεσμα την ίδια στιγμή που οι ομάδα από τη Κρήτη επιθυμεί το τρίποντο για την «μάχη» της παραμονής στη κατηγορία. Ενώ, η Λαμία που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και είναι στην 9η θέση με 28 βαθμούς, στις 19:00 στο Δ.Α.Κ. Λαμίας, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΣ Γιάννινα που δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

inner

Η επόμενη (25η) αγωνιστική


inner

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x