Stoiximan Super League

Δυνατός μετά την πανδημία ο Ολυμπιακός

Τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό της… μετά κορωνοϊού εποχής.

Το πλάνο σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει σημαντικό πρόβλημα στη... μετά κορωνοϊού εποχή παρουσιάζει η Live Sport.

Σίγουρα η πανδημία έχει επηρεάσει τα πάντα σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν ως «μαξιλάρι ασφαλείας» τα έσοδα από την Ευρώπη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το σύνολο των λειτουργικών εξόδων της ΠΑΕ ετησίως κυμαίνεται περί τα 60 εκατ. ευρώ (στην τελευταία χρήση ήταν λίγο πάνω από τα 55 εκατ. ευρώ).

Το ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζει πως από την UEFA εισπράττει τα 2/3 του παραπάνω ποσού. Δηλαδή, τα χρήματα αυτά υπολογίζονται στα 40 εκατ. ευρώ, από τα οποία έχει πάρει τα 30 εκατ. ευρώ και απομένει η τελευταία δόση του Ιουνίου.

Παράλληλα, υπάρχουν τα τηλεοπτικά έσοδα και διάφορες εμπορικές χορηγίες, τα οποία θα μειώσουν το πρόβλημα για την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Στην περίπτωση που παρουσιαστεί ζημία, τότε είναι πιθανό να υπάρξει πώληση ποδοσφαιριστή – ποδοσφαιριστών, ώστε να καλυφθεί το κενό στα ταμεία. Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί που έχουν καταφέρει να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x