Γ' Εθνική

Δύο ακόμη μεταγραφές για τη Νίκη Βόλου

Φορτσάρει μεταγραφικά η Νίκη Βόλου ενόψει Γ’ Εθνικής, καθώς το τελευταίο διήμερο πραγματοποίησε (συνολικά) τέσσερις προσθήκες, ανακοινώνοντας σήμερα τους Κανταρτζή-Πασκούλεφ.

«Τρέχει» το πλάνο της Νίκης Βόλου για τη Γ’ Εθνική. Η ομάδα της Μαγνησίας μετά την απόκτηση των Άγγελου Σταυράκη, Γιώργου Ναουμίδη χθες, έκανε δικούς της τους Γιάννη Κανταρτζή, Ατάνας Πασκούλεφ σήμερα.

Για τον Έλληνα στόπερ αναφέρει: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κανταρτζή. Ο Γιάννης Κανταρτζής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Γεννήθηκε στις 06/08/1993 και έχει ύψος 1,88μ.. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Μαγνησιακό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου από όπου επέστρεψε στον Μαγνησιακό. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, από όπου έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο. Αναμένεται να αποτελέσει τη βάση της αμυντικής γραμμής της ομάδας κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Συλλόγου μας».

Για τον 28χρονο μεσοαμυντικό αναφέρει: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή Atanas Pashkulev (Ατανάς Πασκούλεφ). Ο Ατανάς Πασκούλεφ αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός και μέσος. Γεννήθηκε την 10/07/1987 στη Βουλγαρία. Έχει αγωνιστεί στην Μάρεκ Ντούμπνιτσα, την Τσέρνο Μόρε, την Σεπτέμβρι Σόφια, την Ρακόφσκι και την Μπρέτσνικ, και στην Ελλάδα στον Εθνικό Αστέρα, τη Ζάκυνθο, τον Α.Ο. Κύμης και τον Διαγόρα Ρόδου. Έχει συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Βουλγαρίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x