Stoiximan Super League

Δώνης: «Σημαντικό ότι φτάσαμε στη νίκη, στα μεγάλα παιχνίδια δείξαμε μεγάλη νοοτροπία»

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δείχνει νοοτροπία πρωταθλητισμού το τελευταίο διάστημα, εξήγησε τη σημασία της νίκης στη Λάρισα και ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού, συνολικά το τελευταίο διάστημα, αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιώργο Δώνη ο οποίος εξήγησε και την… αναμενόμενη για εκείνον χειρότερη απόδοση της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ σήμερα.

Παράλληλα, ο 50χρονος τεχνικός των «πράσινων» ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και δήλωσε σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που… πρέπει στα επικείμενα ντέρμπι!

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης:

Για το ματς:
«Για εμάς ήταν σημαντικό να βγάλουμε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νομίζω πως εδώ και τρεις εβδομάδες η ομάδα συμπεριφέρεται καλά στον αγωνιστικό χώρο και συγχρόνως καταφέραμε και να πάρουμε αποτελέσματα ώστε να εδραιωθούμε στις θέσεις των play off αλλά και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Νομίζω πως το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για εμάς. Η ομάδα ήταν εξαιρετική και με τη μπάλα στα πόδια και στην κίνηση της και να ανακτήσει τη μπάλα γρήγορα όταν τη χάναμε. Δεν δώσαμε δικαίωμα στην ΑΕΛ να φτάσει στην περιοχή μας. Κάναμε ένα μέτριο δεύτερο ημίχρονο, ίσως να ήμασταν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ο αντίπαλος έβγαλε περισσότερη ενέργεια, είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Το σημαντικό είναι πως φτάσαμε στη νίκη. Τώρα θα ξεκουραστούμε δύο μέρες γιατί μετά έχουμε μια σειρά αγώνων με τέσσερα ντέρμπι».

Για Μακέντα και Ανουάρ: «Ο Μακέντα είναι άρρωστος από χθες, είχε 39 πυρετό, μίλησα μαζί του είπαμε αν χρειαστεί να βοηθήσει για 20-30 λεπτά. Δεν μπορώ να αναλύσω κάτι τακτικά. Εμείς παίζουμε στην ανάπτυξη μας με ένα εξάρι και ένα οκτάρι. Ο Ανουάρ είναι περισσότερο εξάρι άρα εκεί είναι ο Κουρμπέλης και η επιλογή στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο Κουρμπέλης».

Για τα ντέρμπι που έρχονται: «Εγώ το καλοκαίρι μίλησα για νοοτροπία πρωταθλητισμού. Αυτό σημαίνει αυτό που κάνουμε το τελευταίο διάστημα. Στα μεγάλα παιχνίδια δείξαμε μεγάλη νοοτροπία. Κανένας δεν ήταν καλύτερος από εμάς. Δεν το βλέπω ως κρας τεστ. Παίζει ρόλο πως θα είμαστε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Θα είμαστε στην πρώτη εξάδα, θα έχουμε αυτά τα δέκα ανταγωνιστικά ματς. Είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση και είμαστε το αουτσάιντερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x