Stoiximan Super League

Δώνης: «Θα είμαστε μια καλή ομάδα, ανεξήγητα τραγικός ο αγωνιστικός χώρος»

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει καλή εικόνα τη νέα σεζόν ενώ ήταν έξαλλος με το χορτάρι στο ΟΑΚΑ, χωρίς όπως είπε να εξηγείται η κακή του κατάσταση…

Ευχαριστημένος με την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού αλλά και έντονα δυσαρεστημένος από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού σταδίου δήλωσε μετά τη φιλική επικράτηση των «πράσινων» επί της Ξάνθη με 3-0, ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά όσα είπε ο 49χρονος τεχνικός:

Για τον αγωνιστικό χώρο:
«Θα ξεκινήσω με κάτι άσχημο. Θυμάμαι πως το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας ήταν πέρσι με τον Παναιτωλικό. Μάλλον οι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι διακοπές. Είναι ανεξήγητο να έχει παίξει η ΑΕΚ μόνο δύο παιχνίδια και ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση. Δεν το έχω ξαναδεί έτσι. Άλλη μία φορά πέρσι μας είχαν πει πως “αρρώστησε” το χόρτο. Νομίζω πως εμείς και η ΑΕΚ πληρώνουμε ένα μεγάλο ποσό για το γήπεδο. Μάλλον διακοπές είμαστε και δεν είναι “άρρωστο” το χορτάρι. Δεν μπορείς να παίξεις σωστό ποδόσφαιρο».

Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού:
«Θυμάστε τι κριτική δεχόμασταν πριν φύγουμε για προετοιμασία επειδή δεν είχαμε κάνει μεταγραφές. Το μεταγραφικό πλάνο ήταν δεδομένο, είχα ζητήσει πολλές μεταγραφές. Δεν έχουμε εκατομμύρια για να κλείσουμε μεταγραφές γρήγορα όπως άλλες ελληνικές ομάδες. Είναι δύσκολο για τον τεχνικό διευθυντή να βρει καλούς παίκτες και στα χαρακτηριστικά που χρειάζομαι με ένα τόσο μικρό μπάτζετ. Πιστεύω, όμως, ότι θα μας βοηθήσουν. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως θα είμαστε μια καλή ομάδα».

Για την βελτίωση της εικόνας: «Εχουμε πολλά πράγματα στην ανάπτυξή μας. Σε έναν σημαντικό βαθμό τα έχουμε αφομοιώσει. Ο νέοι παίκτες προσαρμόζονται καλύτερα, αν δείτε αρκετοί από το περσινό ρόστερ έμειναν έξω. Η περσινή χρονιά ήταν βοηθητική για μερικούς παίκτες και με τους νέους που ήρθαν θα γινόμαστε καλύτεροι. Kοιτάμε τη δική μας δουλειά. Η δουλειά μας είναι να προοδεύσει η ομάδα. Να βελτιώνονται οι παίκτες και όποιος θέλει να έρθει να μας παρακολουθήσει είναι καλοδεχούμενος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x