Αγγλία

Εάν μετρούσαν μόνο τα γκολ των Άγγλων…

Εάν στην Premier League μετρούσαν μόνο τα γκολ των Άγγλων ποδοσφαιριστών, ο βαθμολογικός πίνακας θα ήταν σίγουρα διαφορετικός. Δείτε ποια ομάδα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και ποιες θα υποβιβάζονταν!

Μια διαφορετική οπτική στον βαθμολογικό πίνακα θέλησε να ρίξει η «Sun». Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι από την αγγλική εφημερίδα, δημιούργησαν ένα θέμα, στο οποίο φαίνεται ποια ομάδα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, εάν μετρούσαν τα γκολ μόνο των Άγγλων ποδοσφαιριστών.

Βάσει της παραπάνω προϋπόθεσης, η Τότεναμ θα ήταν αυτή που θα κατακτούσε τον τίτλου του πρωταθλητή. Και αυτό διότι, εάν μετρούσαν σε όλο το πρωτάθλημα μόνο τα τέρματα των Βρετανών ποδοσφαιριστών, τα «σπιρούνια» θα είχαν μετά το πέρας 37 αγωνιστικών, 81 βαθμούς. Κάτι που σημαίνει ότι η Τότεναμ στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εγχώρια αγορά. Δεύτερη στη βαθμολογία θα ήταν η νυν πρωταθλήτρια Λέστερ, με 64 βαθμούς, ενώ άλλους τόσους θα είχε και η Γουεστ Χαμ. Τέλος, η Μπόρνμουθ θα συμπλήρωνε την 4αδα, με 58 βαθμούς.

Όσον αφορά τη μάχη του υποβιβασμού; Η Άστον Βίλα δεν θα γλύτωνε ούτως ή άλλως, αφού μια αγωνιστική πριν το φινάλε θα βρισκόταν στην προτελευταία θέση με 27 βαθμούς και θα ήθελε ένα θαύμα να σωθεί! Από πάνω της θα βρίσκονταν Σαουθάμπτον και Τσέλσι με 30, ενώ η Σουόνσι που θα είχε 33 βαθμούς θα ένιωθε πιο άνετα. Όσο για τη Νόριτς που υποβιβάστηκε θα ήταν στη 14η θέση, με 43 βαθμούς. Τελευταία στη βαθμολογία θα τερμάτιζε η Στόουκ με 21 βαθμούς και καμία (!) νίκη.

Δείτε τον βαθμολογικό πίνακα και σε τι θέση θα βρισκόταν κάθε ομάδα
inner

Επιμέλεια: Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x