Stoiximan Super League

Έβγαλε το… καπέλο στον Γκαρσία ο Δούκας

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Πάμπλο Γκαρσία με αφορμή τις τοποθετήσεις του σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Αποθεώνει Γκαρσία ο Δούκας.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ανάρτηση με αφορμή τις τοποθετήσεις του πρώτου σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Όταν είσαι προσωπικότητα και ξεχωριστός άνθρωπος, όχι μόνο δε μένει κρυφό, αλλά αποτυπώνεται σε κάθε σου λέξη.
Αποσπάσματα από συνέντευξη του Πάμπλο Γκαρσία, στο PAOK TV.

«Αν ανοίξεις ίντερνετ με αυτά που διαβάζεις, μπερδεύεσαι. Άλλοι λένε ότι πρέπει να φορούμε μάσκα και άλλοι όχι. Τώρα θυμηθήκαμε πως πλένουμε τα χέρια; Δεν έπρεπε να το ξέρουμε; Αν και στην Αφρική στερούνται τα βασικά, δεν έχουν ούτε νερό ούτε σαπούνι».

«Όταν περάσει όλο αυτό, πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορές. Όλοι μας και κυρίως οι πολιτικοί πρέπει να δουν διαφορετικά τα πράγματα σε όλο τον κόσμο. Όταν λέω όλοι, όλοι! Πρέπει να ετοιμάσουμε νέα νοσοκομεία γιατί αυτό ίσως έρθει ξανά. Ο κόσμος πρέπει να έχει δουλειά, να υπάρξει ισορροπία και δικαιοσύνη στον κόσμο».

«Να έχουν όλοι υγεία και να μείνουν στο σπίτι. Εγώ δεν μπορώ να παραπονεθώ γιατί έχω κήπο και μεγάλο σπίτι. Άλλοι είναι κλεισμένοι σε ένα μικρό διαμέρισμα. Για αυτό δεν μπορώ να ακούω τους ποδοσφαιριστές να λένε ότι κάνουν καραντίνα έχοντας στο σπίτι τους σάουνα, πισίνα. Έτσι κάνουν όλοι καραντίνα. Δεν τους κατηγορώ γιατί δούλεψαν για να βγάλουν χρήματα. Αλλά μην το ανεβάζεις στο ίντερνετ όλο αυτό. Γιατί προκαλείς αυτούς που δεν έχουν ανέσεις που έχεις εσύ...».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x