Europa League

Έβρεξε γκολ αλλά δεν… βράχηκε η Τσέλσι!

H Tσέλσι πέρασε από...νωρίς στους «4» του Europa και παρότι σε ένα σημείο κατέβασε διακόπτες δεν απειλήθηκε από την Σλάβια, που πάλεψε όσο μπορούσε στο Λονδίνο παρότι ηττήθηκε 4-3.

Στα ημιτελικά του Europa όπου θα βρει απέναντί της την Άιντραχτ βρίσκεται η Τσέλσι. Η ομάδα του Σάρι γκάζωσε στο πρώτο 20λεπτο και παρέσυρε την Σλάβια, που όμως όμως κατάφερε να διορθώσει την κακή της εικόνα και να μετριάσει την ήττα στο Λονδίνο, 4-3.

«Φωτιά» οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα. Έχοντας όπλο το 0-1 της Πράγας κατάφεραν να διώξουν κάθε άγχος μόλις στο 5ο λεπτό με το γκολ του Πέδρο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ύστερα από προσπάθεια του Ισπανού ήρθε το αυτογκόλ του Ντέλι (9’). Η Σλάβια δεν ήξερε πού πατάει και πού βρίσκεται και στο 17’ τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, αφού βρήκε δίχτυα και ο Ζιρού (3-0, 17’). Στο 25’ ο Σούτσεκ κατάφερε να μειώσει, όμως ο Πέδρο συνέχιζε να κάνει ό,τι θέλει και στο… καπάκι έκανε το 4-1 (27’). Από εκεί και πέρα τα πράγματα ηρέμησαν στο Λονδίνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «μπλε» σχεδόν απουσίαζαν απ’ το γήπεδο και η Σλάβια με δύο «κολλητά» τέρματα του Σέβτσικ κατάφερε (51’ και 54’) και μείωσε στο γκολ (4-3). Τα γκολ των Τσέχων ξύπνησαν τους γηπεδούχους που στη συνέχεια σοβαρεύτηκαν και χωρίς να χρειαστεί να γκαζώσουν έφτασαν στη νίκη όπως και στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x