Stoiximan Super League

Ένταση και ρυθμός τα βασικά ζητούμενα του Πογιάτος

Ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης περιλάμβανε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, από την οποία έλειψαν Διούδης, Βιγιαφάνιες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος και Χατζηθεοδωρίδης.

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, την πρώτη από τις δύο που περιλαμβάνονται στο ημερήσιο πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναλώθηκαν σε ασκήσεις δύναμης, κάνοντας δέκα διαφορετικές σε δύο σετ των 30 δευτερολέπτων έκαστη, αλλά και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Ντάνι Πογιάτος και το επιτελείο του ζήτησαν σωστό ρυθμό και υψηλή ένταση στην εκτέλεση των ασκήσεων, κάτι που τείνει να εξελιχθεί σε σλόγκαν στην έναρξη της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Σωκράτης Διούδης που έκανε αποφόρτιση λόγω ενοχλήσεων στο στομάχι και οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Φραν Βέλεθ, Αχιλλέας Πούγγουρας και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που έκαναν ατομικό, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ο οποίος ακολούθησε θεραπεία και ο Φώτης Ιωαννίδης που έκανε εργομετρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x