Europa League

Έντεγκααρντ: «Ήθελα να κάνω σουτ στην εστία, ευτυχώς ήταν καλό και μπήκε»

Ο Μάρτιν Έντεγκαρντ μίλησε στο «BT Sport» για τη νίκη της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού και το γκολ που πέτυχε με δυνατό σουτ.

Ο Μάρτιν Έντεγκαρντ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού στο «Γ.Καραϊσκάκης» με σουτ-κεραυνό έξω απ' την περιοχή, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

Ο 22χρονος Νορβηγός παραχώρησε δηλώσεις στo τηλεοπτικό κανάλι «BT Sport» και μίλησε για την σπουδαία νίκη των Λονδρέζων επί των «ερυθρόλευκων», αλλά και το πώς πέτυχε το γκολ:

«Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς, ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με τρία γκολ μακριά από την έδρα μας. Κερδίζοντας σε τέτοιες διοργανώσεις είναι πάντα υπέροχο. Η νοοτροπία και η μαχητικότητα της Άρσεναλ είναι το κάτι άλλο. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και με ευχαριστεί που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γκολ του: «Ήθελα να κάνω σουτ στη εστία, ευτυχώς το σουτ ήταν καλό και μπήκε. Νιώθω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και αισθάνομαι όμορφα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x