Europa League

Έδειξαν πως είναι φαβορί Μπενφίκα, Ρέιντζερς

Με αρκετά εντυπωσιακό τρόπο, Μπενφίκα και Ρέιντζερς νίκησαν αντίστοιχα Λεχ Πόζναν και Σταντάρ Λιέγης για την πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Europa League.

Η Μπενφίκα νίκησε 4-2 τη Λεχ Πόζναν στην Πολωνία και η Ρέιντζερς 2-0 τη Σταντάρ στη Λιέγη για την πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου του Europa League και έδειξαν πως είναι τα ξεκάθαρα φαβορί του γκρουπ για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Λεχ Πόζναν-Μπενφίκα 2-4
Η Μπενφίκα ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε 0-1 με το πέναλτι του Πίζι στο 9’ μετά το χέρι του Ντεγέφσκι μέσα στην περιοχή. Η απάντηση των Πολωνών ήρθε στο 15’, όταν μετά την παράλληλη μπαλιά του Τσερβίνσκι μέσα στην περιοχή ο Ισακ με απευθείας πλασέ, ισοφάρισε. Η Μπενφίκα προηγήθηκε ξανά στο 42΄, όταν ο Τζιλμπέρτο έκανε τη σέντρα και ο Νούνιες μέσα στην περιοχή της Λεχ έκανε το 1-2.

Η Λεχ Πόζναν απάντησε με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48΄, όταν ο Ισακ με κεφαλιά μέσα την περιοχή νίκησε αμυντικούς και Βλαχοδήμο και έκανε το 2-2. Στο 60’, ο Εβερτον έκανε τη σέντρα και ο Νούνιες με ωραίο πλασέ μέσα στην περιοχή έκανε το 2-3. Στο 93’, ο Ράφα Σίλβα έκανε τη σέντρα και σε κενή εστία ο Νούνιες με κεφαλιά έκανε το 2-4 και σημείωσε χατ τρικ.

Σταντάρ Λιέγης-Ρέιντζερς 0-2
Το ματς ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες και στο 19΄το χέρι του Ντουσέν έδωσε την ευκαιρία στη Ρέιντζερς να κερδίσει πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ταβερνιέρ. Οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες εκατέρωθεν χωρίς να αλλάξει κάτι στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μορέλος έχασε δυο ευκαιρίες μέχρι το 60’ για τους «διαμαρτυρόμενους», που βρίσκονταν συνεχώς στην επίθεση κόντρα σε μια ηττοπαθή Σταντάρ, που δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Έτσι, ο Ρούφε στο 93’ με καταπληκτικό σουτ πίσω από τη σέντρα διαμόρφωσε το τελικό 0-2.


Βαθμολογία:
Μπενφίκα 3

Ρέιντζερς 3

Σταντάρ 0

Λεχ Πόζναν 0


Επόμενη αγωνιστική (29/10):
Μπενφίκα-Σταντάρ

Ρέιντζερς-Λεχ Πόζναν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x