Αγγλία

Εφτά χρόνια, 63 ημέρες και 263 παιχνίδια μετά! (vids)

Επιθετικοί πέρασαν πολλοί. Ορισμένοι, ως... μεγάλοι και τρανοί σκόρερ.

Κι όμως, από τον Απρίλη του 2013 κανείς δεν είχε καταφέρει να κάνει χατ-τρικ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι να το πετύχει ο Άντονι Μαρσιάλ στην αναμέτρηση με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» για πρώτη φορά στην μετά - Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή, έχουν ποδοσφαιριστή που πετυχαίνει χατ-τρικ σε ματς πρωταθλήματος!

Από την 22α του Απρίλη του 2013 και μια εκπληκτική εμφάνιση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι απέναντι στην Άστον Βίλα, στο ματς που η Γιουνάιτεντ πανηγύρισε το τελευταίο της πρωτάθλημα, έπρεπε να περάσει πολύς καιρός για να επαναληφθεί αυτό!

Εφτά χρόνια, 63 ημέρες και 263 παιχνίδια αργότερα, την 24η του Ιούνη του 2020, ο Άντονι Μαρσιάλ κατάφερε να πετύχει τρία γκολ από τις ασίστ των Μάρκους Ράσφορντ (2) και Άαρον Γουάν - Μπισάκα για να οδηγήσει τους «κόκκινους διαβόλους» στο τελικό 3-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο άδειο - λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό - «Ολντ Τράφορντ».

Μάλιστα, χρειάστηκε 138 ματς για το πρώτο του χατ-τρικ στο πρωτάθλημα, προλαβαίνοντας τα 139 του Γουέιν Ρούνεϊ και τα 147 του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x