Super League 2

Έκανε «σεφτέ» ο ΠΑΣ με πέναλτι-φάντασμα!

Σε ένα ντέρμπι που θύμισε Super League 1, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού εκτός έδρας και πέτυχε την πρώτη του νίκη στη σεζόν, με το ματς να κρίνεται με πέναλτι-φάντασμα.

Την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν της Super League 1 πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο για να συμβεί αυτό, συνέβαλλε σε μεγάλο βαθμό η ατυχέστατη απόφαση του διαιτητή Αγγελάκη.

Η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στην πόλη της Βοιωτίας, με τους γηπεδούχους να καταγράφουν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, αφού είχε προηγηθεί αυτή της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9’, όταν ο Νάουμετς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, αλλά ο Παντελιάδης έκανε κακό υπολογισμό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλάζοντας από νωρίς στις συνθήκες του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά στο 44’ ο Παντελάκης ανέτρεψε τον Μάντζιο και ο έμπειρος επιθετικός έπειτα από μια λογομαχία και με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Γιαννίκογλου, διαμόρφωσε το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να απαντήσει άμεσα και με τον ίδιο τρόπο, όταν στο 46’ ο διαιτητής Αγγελάκης, είδε ανύπαρκτη ανατροπή του Λιάγκα στον Νικολιά μέσα στην περιοχή και ο Παμλίδης με πλασέ από τα 11 βήματα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.









Λεβαδειακός (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αργυρόπουλος (71' Ενομό), Παντελιάδης (64' Ορφανίδης), Κοζορώνης, Καραχάλιος (83' Κόναν), Τσάπρας, Σανάμπρια, Ιωαννίδης, Μάντζιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο (72' Πίτου Γκαρσία), Νικολιάς, Νάουμετς (62' Ξύδας), Παμλίδης (86' Ζιούλης), Λεό.

Παρασκευή 25/10

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
(44’ πέν. Μάντζιος – 9’ αυτ. Παντελιάδης, 47’ πέν. Παμλίδης)

Σάββατο 26/10

Καραϊσκάκης Άρτας-Απόλλων Λάρισας

Κυριακή 27/10

Χανιά-Απόλλων Σμύρνης (14:45 - ΕΡΤ Sports)
Κέρκυρα-Παναχαϊκή (15:00)
Απόλλων Πόντου-Δόξα Δράμας

Δευτέρα 28/10

Εργοτέλης-Πλατανιάς (17:00 – ΕΡΤ Sports)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Δόξα Δράμας-Απόλλων Λάρισας
Απόλλων Σμύρνης-Απόλλων Πόντου
Παναχαϊκή-ΑΕ Καραϊσκάκης
Πλατανιάς-Χανιά
Λεβαδειακός-Κέρκυρα
ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x