Γερμανία

Έκλεισε Φίλκρουγκ η Βέρντερ για το καλοκαίρι

Κάτοικος Βρέμης θα γίνει ξανά τον Ιούνιο ο Νίκλας Φίλκρουγκ, που συμφώνησε με τη Βέρντερ και το Αννόβερο για τη μεταγραφή του, χωρίς να γίνουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Αννόβερο, Βέρντερ Βρέμης και Νίκλας Φίλκρουγκ έφτασαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του Γερμανού επιθετικού από τους Σάξονες στους «πράσινους» τον Ιούνιο, χωρίς να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για την διάρκεια του συμβολαίου του ή τα χρήματα που δαπανήθηκαν…

Μάλιστα, η μεταγραφή του Φίλκρουγκ θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι ανεξάρτητα από το αν το Αννόβερο θα καταφέρει να παραμείνει στη Bundesliga ή όχι, στο τέλος της σεζόν.

Ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία, η Βέρντερ πίεσε την πρώην -πλέον- ομάδα του 26χρονου άσου για να δεχθεί ένα ποσό της τάξης των έξι εκατομμυρίων ευρώ. Την ώρα που πέρυσι τον Αύγουστο, μπήκε ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό του με το Αννόβερο, ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Φίλκρουγκ εντάχθηκε στην ακαδημία της ομάδας του γερμανικού Βορρά το καλοκαίρι του 2006, για να κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τον Γενάρη του 2012. Παραχωρήθηκε δανεικός στη Γκρόιτερ Φιρτ το 2013, προτού μετακομίσει στη Νυρεμβέργη την επόμενη χρονιά και καταλήξει στο Αννόβερο, το 2015. Με τη φανέλα του οποίου έφτασε τις 172 εμφανίσεις και τα 46 τέρματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x