Στο Πήλιο και σε υψόμετρο 1100 μέτρων θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας του Ατρόμητου.

Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία οι ιθύνοντες των Περιστεριωτών επέλεξαν και έκλεισαν το αθλητικό κέντρο στο Πήλιο μέσα στην περίοδο της καραντίνας με βασικό κριτήριο την ασφάλεια και τη σιγουριά που παρέχει η χώρα μας.

Η απόφαση της συμφωνίας με το κέντρο στα Χάνια Πηλίου λήφθηκε σε σύσκεψη που είχε ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος, με τον προπονητή Σάββα Παντελίδη και τον Team manager, Νίκο Λαζαρίδη.

Τις προηγούμενες μέρες, ο τελευταίος βρέθηκε στο «Manthos Hotel Resort & Spa» και είδε από κοντά την κατάσταση του αθλητικού κέντρου, στο οποίο ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου.

Πρόκειται για μια δοκιμασμένη επιλογή, αφού ο Ατρόμητος έχει βρεθεί και προηγούμενες χρονιές στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο, με τους ανθρώπους της ομάδας να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 31 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 14 Αυγούστου ενώ το πλήρες πλάνο της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.