Αγγλία

Έξαλλος με τη διαιτησία στο Άρσεναλ-Λέστερ ο Μικέλ Αρτέτα

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Μικέλ Αρτέτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Λέστερ, διαμαρτυρόμενος για περίπτωση κόκκινης κάρτας στον Τζέιμι Βάρντι.

«Πυρ και μανία» ο Μικέλ Αρτέτα μετά τη διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης Άρσεναλ-Λέστερ, που έληξε ισόπαλη με 1-1. «Εάν ήταν κόκκινη κάρτα του Ενκέτια, τότε και η Λέστερ θα έπρεπε να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 42’. Η φάση του Βάρντι ήταν κόκκινη κάρτα επίσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρτέτα.

Ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ αναφέρθηκε στη σύγκρουση του Βάρντι με τον Μουστάφι, καθώς ο Άγγλος επιθετικός βρήκε τον Μουστάφι με τις τάπες του παπουτσιού λίγο πάνω από το μάτι του. «Εφόσον εξετάζονται τέτοιες φάσεις, πρέπει να εξετάζονται όλες, καθώς διαταράσσονται οι ισορροπίες του παιχνιδιού», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Αρτέτα ισχυρίστηκε πως η ομάδα του έχασε δύο βαθμούς που άξιζε δικαιωματικά, ενώ υπογράμμισε πως η Άρσεναλ πρέπει να μάθει να «καθαρίζει» τέτοιου είδους παιχνίδια. Με την ισοπαλία αυτή οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην έβδομη θέση της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας 50 βαθμούς, ενώ η Λέστερ είναι τέταρτη με 59.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Καρατσενίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x