Stoiximan Super League

Εξελίξεις με την πώληση Ποντένσε και μεταγραφές

Κρίσιμες οι προσεχείς ώρες στον Ολυμπιακό, με την πώληση του Πορτογάλου στην Γουλβς προ των πυλών. Τι «παίζει» με τα μεταγραφικά.

Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν πως η πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στην Γουλβς θα προχωρήσει, αν και ακόμη ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει ανάψει το πράσινο φως. Η αγγλική ομάδα προσφέρει 25 εκατ. ευρώ και είναι δύσκολο οι «ερυθρόλευκοι» να απορρίψουν μια τόσο μεγάλη προσφορά. Στο Νησί η μεταγραφή θεωρείται τελειωμένη και λέγεται πως ο παίκτης μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ταξιδέψει στην Αγγλία για εξετάσεις και υπογραφές. Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο Γιάννης Βρέντζος για τις τελικές συζητήσεις με συνεργάτη του Ζόρζε Μέντες, του Πορτογάλου ατζέντη του Ποντένσε, που… λύνει και δένει στην Γουλβς.

Αν η πώληση του Πορτογάλου εξτρέμ ολοκληρωθεί, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Φαίνεται πως είναι στην ευχέρεια του Ολυμπιακού να φέρει από τη Νότιγχαμ τον Ζοάο Καρβάλιο, τον 23χρονο Πορτογάλο που αγωνίζεται ως «δεκάρι». Είναι επίσης πιθανό να γίνει κίνηση για απόκτηση κλασικού ακραίου, όπως και το να μη γίνει καμία προσθήκη, καθώς υπάρχουν αρκετές επιλογές παικτών για τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα της απόκτησης του Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα (ο οποίος επίσης είναι πελάτης του Ζόρζε Μέντες), παρότι έχει σχεδόν τέσσερις μήνες να παίξει μετά τον τραυματισμό που είχε και τον παροπλισμό του στην πορτογαλική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x