Super League 2

«Εκτέλεσε» τα Χανιά ο Μπεντινέλι

Με πέναλτι του Τόμας Μπεντινέλι, ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τα Χανιά (0-1) και να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Απέδρασε από τα Χανιά ο Απόλλων Σμύρνης!

Η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε μια... επαγγελματική νίκη στην Κρήτη με 1-0 και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα. Και λέμε επαγγελματική καθώς δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση αλλά κατάφερε να περάσει από μία έδρα που πολλές ομάδες θα δυσκολευτούν φέτος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φουλ ισορροπημένο και ταυτόχρονα κακό, με τον αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει τις δύο ομάδες να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, στην επανάληψη ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά και με σκοπό να βρει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Λίγο έλειψε να το βρει στο 53’ όταν ο Παυλίδης έχασε το... άχαστο από την μικρή περιοχή αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπεντινέλι κέρδισε το πέναλτι από την ανατροπή του Ανδρέου και ο Βραζιλιάνος άσος νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Κουτζαβασίλη για το 1-0.

Μετά το γκολ, πάντως, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σαφή διάθεση να κρατήσουν τη νίκη. Και το κατάφεραν παρότι... καρδιοχτύπησαν. Στο 83’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Λαρέα ωστόσο ήταν εξ επαφής αφού ο Μπεντινέλι προσπάθησε να διώξει την μπάλα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κουσκουνάς δεν κατάφερε να νικήσει τον Χουάντερσον από θέση πλάγια δεξιά μέσα από την περιοχή. Και λίγα λεπτά αργότερα ξανά ο φορ των Χανιών βρέθηκε σε παρόμοια θέση στην περιοχή αλλά το τελείωμά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να παίρνει τελικά ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.



Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 25/10

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
(44’ πέν. Μάντζιος – 9’ αυτ. Παντελιάδης, 47’ πέν. Παμλίδης)

Σάββατο 26/10

Καραϊσκάκης Άρτας-Απόλλων Λάρισας 2-0
(13’ Τσδούσης, 42’ Χατζηστραβός)

Κυριακή 27/10

Χανιά-Απόλλων Σμύρνης 0-1
(55’ πέν. Μπεντινέλι)

Κέρκυρα-Παναχαϊκή (15:00)
Απόλλων Πόντου-Δόξα Δράμας

Δευτέρα 28/10

Εργοτέλης-Πλατανιάς (17:00 – ΕΡΤ Sports)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Δόξα Δράμας-Απόλλων Λάρισας
Απόλλων Σμύρνης-Απόλλων Πόντου
Παναχαϊκή-ΑΕ Καραϊσκάκης
Πλατανιάς-Χανιά
Λεβαδειακός-Κέρκυρα
ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x