Champions League

Εκτός αποστολής της Ρεάλ ο Μπέιλ ενόψει Σίτι

Εκτός αποστολής για το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι τέθηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ, αφού ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των 24 παικτών.

Η φάση των «16» βρίσκει τον Γκάρεθ Μπέιλ στην Ισπανία αφού ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στο ρόστερ που θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για το Champions League.

Η πρόσφατη συμπεριφορά του Ουαλού ποδοσφαιριστή φαίνεται πως δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον Γάλλο τεχνικό της «βασίλισσας» και οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου μοιάζουν να επιβεβαιώνονται από την εξέλιξη αυτή.

Τη φετινή χρονιά ο Μπέιλ συμμετείχε σε μόλις 14 ματς και οι τελευταίες εμφανίσεις του δυσανασχέτησαν τόσο τους οπαδούς της Ρεάλ όσο και τους ιθύνοντες. Η απόφαση του Ζιντάν να τον κρατήσει εκτός της αποστολής για το σημαντικό ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι την προσεχή Παρασκευή φαίνεται πως μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το κενό μεταξύ του παίκτη που είχε μεταγραφεί το 2013 στο σύλλογο για περίπου 95εκ.€ από την Τότεναμ.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x