Γ' Εθνική

Έλαμψε ο Ρόβας, νίκησε ο Ηρακλής

Με χατ-τρικ του Χρήστου Ρόβα, ο Γηραιός επιβλήθηκε 3-0 του Λαγκαδά και συνεχίζει δυναμικά το «κυνήγι» της κορυφής, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Γ’ Εθνικής.

Ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση της κορυφής έκανε ο Ηρακλής, που επιβλήθηκε 3-0 του Λαγκαδά στο «Καυτανζόγλειο», δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το σημαντικό τρίποντο διατηρεί σταθερά τον Γηραιό στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τον Άρη Παλαιοχωρίου, ο οποίος θα δώσει ένα ακόμα ματς για φέτος, αφού θα πάρει το ρεπό του στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο τρίποντο του Άρη ήταν ο Χρήστος Ρόβας, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Παρά την ασφυκτική άμυνα του Λαγκαδά, οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 30’, μετά από ασίστ του Παναγιωτούδη, ενώ νωρίτερα είχε χαθεί τεράστια ευκαιρία, με τους αμυντικούς να διώχνουν προ του Ρόβα που βρισκόταν σε καλή θέση.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν… σωρό ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, με κύριο εκφραστή της επιθετικής δραστηριότητας τον Ρόβα, ο οποίος κατόρθωσε να βρει δίχτυα ξανά στις καθυστερήσεις. Στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου βγήκε στο τετ α τετ και από κοντά διπλασίασε τα τέρματά του, ενώ τρία λεπτά μετά εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα για το τελικό 3-0.

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Κωστούλας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (81' Κουρέλας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι, Παπαδόπουλος (62' Μεντί), Πτηνόπουλος (80' Λέο ντε Σμεντ), Ρόβας

ΑΠΕ Λαγκαδά: Φαρμάκης. Βουτσιάς (56' Βουτσάς), Μούχαλης (46' Χιντατσέλι), Μπάρμπας, Καραμανλής, Στεφανίδης, Παντεκίδης, Κοντεών, Στεφανίδης (65' Σταμπουλής), Εππάς, Ζαννάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x