Stoiximan Super League

Εμβιλά: «Παίζω και στόπερ, αν μου το ζητήσει ο προπονητής»

Ο Γιάν Εμβιλά δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί σε όποια θέση τον χρειάζεται ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας, στο γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια έχει παίξει και ως στόπερ, αλλά και στο ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ αναφέρθηκε ο Γιαν Εμβιλά, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε όποια θέση του ζητηθεί.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για την εξέλιξη του αγώνα με τη Λαμία: «Είναι πολύ σημαντικό το σημερινό γιατί ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ με πολλούς βαθμούς. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και τελειώσαμε το ματς. Επίσης είναι θετικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ κι έτσι ξεκινήσαμε καλά την προετοιμασία μας για την Άρσεναλ».

Για το γεγονός ότι παίζει στόπερ: «Θα βρίσκομαι στο γήπεδο όπου μου ζητήσει ο προπονητής. Έχω μία εμπειρία στη θέση αυτή. Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα ο Μπα γιατί τον έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη. Όλους τους παίκτες τους έχουμε ανάγκη. Και για την επιστροφή του Σεμέδο ανυπομονούμε, όμως αν μου το ζητήσει ο προπονητής θα παίξω και σε αυτή τη θέση».

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ: «Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ελπίζω ότι έχει έρθει η στιγμή να πάρω μία νίκη με την Άρσεναλ. Το σημαντικό είναι η ομάδα μας. Να παίξουμε με ψυχή και πάθος. Θα πρέπει να είμαστε πολεμιστές για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x