Champions League

Εμβιλά: «Χάσαμε βαθμούς με Σίτι και Πόρτο από ατομικά λάθη»

Ο Γιαν Εμβιλά τόνισε πως κάποιες λεπτομέρειες στοίχισαν στον Ολυμπιακό μια καλύτερη μοίρα στον όμιλο του Champions League.

Ο Γιαν Εμβιλά απέδωσε σε ατομικά λάθη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πλέον είναι αουτσάιντερ για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

«Η νίκη επί της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα μάς έδωσε αυτοπεποίθηση γιατί θέλαμε να μπούμε από νωρίς στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στα άλλα παιχνίδια . Στο Πόρτο χάσαμε από κάποια ατομικά λάθη, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Το ίδιο και με τη Σίτι. Στο πρώτο ημίχρονο τους σεβαστήκαμε υπερβολικά», τόνισε ο Γάλλος μέσος σε συνέντευξή του στην L’ Equipe.

Όσο για το ανανεωμένο πρόσωπο που παρουσιάζει; «Δεν θα έλεγα πως περνάω δεύτερη νιότη. Είμαι μόνο 30 ετών ακόμη. Δουλεύω σκληρά, αλλά τα πράγματα δεν ήταν εύκολα στην αρχή. Στο πρώτο μου ματς έγινα αλλαγή στο ημίχρονο, γιατί δεν ήμουν έτοιμος. Τώρα όμως είμαι σε τοπ φόρμα, είναι η καλύτερη περίοδός μου από τότε που έπαιζα στη Ρεν. Όταν είσαι πνευματικά δυνατός, τότε μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις στον κόσμο. Αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, δεν μπορείς να εκφραστείς στο 100%».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x