Stoiximan Super League

Έμειναν στην… αγγαρεία Λαμία και ΑΕΛ

Δεν είχαν κίνητρο, δεν είχαν και… γκολ Λαμία και ΑΕΛ, που έμειναν στο 0-0, στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την έκτη αγωνιστική των play out της Super League.

Κόλλησαν στο 0-0 Λαμία και ΑΕΛ, στο ματς για την έκτη αγωνιστική των play out της Super League.

Οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι, αφού έχουν «καθαρίσει» με την υπόθεση της παραμονής, ενώ βρίσκονται και μακριά από την πρώτη θέση του ειδικού πίνακα των play out.

Αυτό φάνηκε και στην εικόνα του ματς, αφού και οι δύο έμειναν, όχι μόνο μακριά από τα γκολ, αλλά και από τις ευκαιρίες, με την «λευκή» ισοπαλία μοιραία να ακολουθεί.

Με τον βαθμό η ΑΕΛ ανέβηκε στις 34 βαθμούς και διατηρήθηκε στην ένατη θέση, ενώ η Λαμία ακολουθεί στη δέκατη με 33.

Αυτή ήταν το τρίτο 0-0 που μετράει η Λαμία με τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο, ενώ η ΑΕΛ έφερε το ίδιο αποτέλεσμα για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική.



Το πρώτο μισό του ματς ήταν μοιρασμένο, με την ΑΕΛ να μπαίνει πιο δυνατά και να έχει τον έλεγχο και τη Λαμία να παίρνει την υπεροχή πριν το τέλος του 45λεπτου. Στην πρώτη από τις λίγες αξιόλογες στιγμές του ματς, ο Παπάζογλου στο 13’ έφτασε με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Επασί, όμως το τελείωμά του δεν ήταν καλό, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει εύκολα.

Η Λαμία πίεσε περισσότερο μετά το ημίωρο, χωρίς να φτάσει στη μεγάλη ευκαιρία, με την εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ρόμανιτς στο 43’ να ξεχωρίζει.



Ο ρυθμός ανέβηκε στο δεύτερο μισό, με τις δύο ομάδες να είναι πιο δραστήριες, όμως και πάλι δεν είδαμε πολλά πράγματα.
Σκόνδρας (52’) και Αραβίδης (54’) απείλησαν την εστία του Κρίστινσον χωρίς αποτέλεσμα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Σάλιακας έβγαλε σέντρα που απομάκρυνε ο Βάντερσον από την καρδιά της περιοχής. Αντίστοιχη επαναλήφθηκε και στο 63’ για τη Λαμία, με σέντρα από αριστερά και κεφαλιά του Βύντρα, που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η Λαμία μπήκε περισσότερο στην περιοχή της ΑΕΛ και έψαξε το γκολ, με την άμυνα των βυσσινί να απομακρύνει εύκολα τον κίνδυνο.



Λεπτό προς λεπτό:


Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Καραμάνος (80’ Βασιλόγιαννης), Αραβίδης (84’ Σάσι), Σάλιακας.

Στον πάγκο οι: Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Καραγιάννης, Μπάχανακ.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Παπάζογλου, Μάρκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Πινάκας, Γκαζάλ (34’ Μιχαήλ), Φιλίπ, Βινίσιους (71’ Λουφάκης).

Στον πάγκο οι: Σουλούκος, Τόρζε, Μούζεκ, Ζίζιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x