Stoiximan Super League

Ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ

Τη νίκη με την οποία θα απομακρυνθεί από τον βασικό του αντίπαλο στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ.

Πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θέλει να έρθει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί στην Τούμπα τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν το «τρίποντο» απέναντι στους Πειραιώτες, τον βασικό τους αντίπαλο στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου, ώστε να απομακρυνθούν στους 9 βαθμούς και να πετύχουν ένα όνειρο πολλών ετών.

Στο πλευρό του «Δικεφάλου του Βορρά» θα βρίσκεται και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος θα προσπαθήσει να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου σε ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν προτίθεται να ρισκάρει όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μαουρίσιο και ο Σάχοφ, με τους Μπίσεσβαρ και Ζαμπά στα πλάγια. Ο Πέλκας θα παίξει πίσω από τον Ακπόμ.

Θέση στο αρχικό σχήμα πάντως διεκδικούν και ο Ελ Καντουρί με τον Ολιβέιρα, μία σκέψη που προβλημάτισε ιδιαίτερα τον κ. Λουτσέσκου τις προηγούμενες ημέρες. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Λημνιός και Σφιντέρσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x