Champions League

Ένα #unmissable Σαββατοκύριακο με Champions League

Ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στη Μαδρίτη, με τελικό Champions League και άφθονη, δροσερή μπίρα Heineken.

Η Heineken στα πλαίσια της χορηγίας της στο UEFA Champions League έδωσε την ευκαιρία στον sport-fm.gr να ταξιδέψει στην Μαδρίτη για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης Tottenham – Liverpool. Ένα ταξίδι που μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε πολλά περισσότερα από το να παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια στον πλανήτη. Όπως το να περιπλανηθούμε στους δρόμους της Μαδρίτης, να ανακατευτούμε με τους φιλάθλους των δύο ομάδων και να βιώσουμε τον ποδοσφαιρικό παλμό που προσφέρει ένας τελικός -πόσω μάλλον αυτός που προκύπτει από την αναμέτρηση δύο παραδοσιακών αγγλικών ομάδων.

Η εμπειρία ξεκίνησε με την συμμετοχή στο Gala της Heineken. Πολλά αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου παρεβρέθηκαν, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τους καλεσμένους. Φυσικά, πάντα με την συνοδεία άφθονης δροσιστικής Heineken. Προσωπικότητες όπως οι Αντρέα Πίρλο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Λούκα Τόνυ, Ρομπέρτο Κάρλος, Ζοζέ Μουρίνιο, Καφού έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, με το κύριο event όμως να αφορά την παρουσία του τροπαίου του Champions League.

inner

Το Σάββατο είχαμε την ευκαιρία από της πρώτες πρωινές ώρες να περιηγηθούμε στους δρόμους της Μαδρίτης και να βιώσουμε από νωρίς το εορταστικό κλίμα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων. Οι πλατείες της Μαδρίτης ήταν γεμάτες από ανθρώπους με κόκκινες και λευκές φανέλες. Και φυσικά όταν μιλάμε για Άγγλους φιλάθλους δεν θα μπορούσε να λείπει η παγωμένη μπίρα . Η Heineken έχοντας ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα fan zones εξυπηρετούσε τον κόσμο προσφέροντας μπίρα, ώστε να συνοδεύει το τραγούδι των οπαδών που μέχρι και την λήξη του τελικού δεν σταμάτησε λεπτό.

inner

Όταν άρχισε να πλησιάζει η ώρα του τελικού, βρεθήκαμε στο Champions Village. Τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ακριβώς έξω από το «Wanda Metropolitano», όπου με την ευγενική χορηγία της Heineken γευματίσαμε και φυσικά απολαύσαμε πολλά ποτήρια μπίρας, λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα. Και όλα αυτά σε έναν πραγματικά εκπληκτικό χώρο, που προσέφερε μία εξαιρετική εμπειρία στους φιλοξενούμενους της Heineken.

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε και έχοντας πάρει τις θέσεις μας στο κέντρο της εξέδρας, παρακολουθήσαμε μία φαντασμαγορική τελετή έναρξης με σημείο αναφοράς τους Imagine Dragons. Οι φίλαθλοι στις εξέδρες δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και η συνολική εμπειρία του αγώνα ήταν κάτι το οποίο θα τροφοδοτήσει πολλές ιστορίες για το μέλλον.

Μετά την απονομή του τροπαίου στους νικητές , ήρθε η ώρα για την επιστροφή μας στο Champions Village με σκοπό να γίνει η ανάλυση του αγώνα και να ανταλλάξουμε απόψεις για την εμπειρία μας, απολαμβάνοντας, φυσικά, μπίρα Heineken η οποία προσφέρονταν απλόχερα.

inner

Το ταξίδι ήταν οργανωμένο στην εντέλεια και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους φρόντισαν γι αυτό. Ήταν μια εμπειρία μαγική… Μια εμπειρία πολλά περισσότερα από απλά ποδοσφαιρική… Μια εμπειρία μοναδική, που μας έκανε να αγαπήσουμε ακόμα παραπάνω τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θεσμό, UEFA Champions League και να συνδέσουμε μαζί του ακόμα περισσότερο την αγαπημένη μας μπίρα, τη Heineken.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x