Αγγλία

Ένας Γκουρού στη Γιουνάιτεντ

Κι όμως είναι αλήθεια! Έναν γκουρού προσέλαβε ο Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια σειρά μαθημάτων διανόησης αποκαλύπτει η Sun.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι απρόβλεπτος! Ο Ολλανδός προπονητής διαπίστωσε έλλειψη συγκέντρωσης καθώς και άλλα αντίστοιχα προβλήματα σε πολλούς παίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρήκε την λύση…

Και τι λύση… Έναν γκουρού!

Όπως αναφέρει η SUN σε σημερινό της δημοσίευμα ο Λουίς Φαν Χάαλ απευθύνθηκε σε έναν γκουρού ο οποίος είναι και δάσκαλος του Μουάι Τάι, για να παραδώσει στους παίκτες του μια σειρά από μαθήματα διαλογισμού.

Το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Grand Master Sken, όπως είναι γνωστός, θα τους βοηθήσει να αυξήσουν τις διανοητικές τους ικανότητες, την αυτοπεποίθησή τους και την συγκέντρωσή τους στα παιχνίδια, ενώ ελπίζει ότι θα έχει και ως αποτέλεσμα και την μείωση των τραυματισμών.

«Είναι μια ασυνήθιστη απόφαση, το να συγκεντρωθείς στο διανοητικό κομμάτι σε μια προπόνηση και όχι στο φυσικό. Αλλά η Γιουνάιτεντ φέτος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και ο Φαν Χάαλ θέλει να βελτιώσει την ομάδα του παντού», τόνισε ο γκουρού στη Sun.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x