Stoiximan Super League

Ενγκμπακοτό: «Είναι μια δύσκολη και εύθραυστη περίοδος για εμάς»

Απογοητευμένος αλλά και με διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ενγκμπακοτό μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), ο Γενί Ενγκμπακοτό στάθηκε στην κακή αγωνιστική περίοδο που περνάει η ομάδα του.

Παράλληλα, ο 29χρονος άσος τόνισε πως είναι σίγουρος πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα γυρίσουν τον «διακόπτη» και θα επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ενγκμπακοτό στην κάμερα της Nova:

«Οι αντίπαλοι ήταν πιο μαχητικοί και από ότι φάνηκε από την τελευταία τριάδα των αγώνων που δώσαμε, ήθελαν περισσότερο τις νίκες. Είναι μια δύσκολη και εύθραυστη περίοδος για εμάς. Η τελευταία μας νίκη ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια έχουμε πάψει να δημιουργούμε ευκαιρίες.

Εμείς οι ίδιοι θα δώσουμε τις λύσεις. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Η ομάδα μας είναι ποιοτική. Φυσικά εξακολουθούμε να ελπίζουμε στην ευρωπαϊκή μας έξοδο.

Διανύουμε μια περίοδο που μας λείπει η αυτοπεποίθηση, όμως εφόσον καταφέρουμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ θα βρούμε αυτό που μας λείπει και θα συνεχίσουμε με καλύτερες προοπτικές. Ο κόσμος περιμένει δύναμη και μαχητικότητα από εμάς και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x