Stoiximan Super League

Ένινγκ: «Είναι ηγέτης ο Γκάμα – Στόχος μας η 5η θέση»

Το εγκώμιο του Μπρούνο Γκάμα, που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, έπλεξε ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, που τόνισε ότι στόχος είναι η 5η θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την επιστροφή σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες:
«Είναι καλό που μπορούμε και είμαστε πίσω. Δείξαμε ότι θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είδαμε 4 γκολ. Στο τέλος, είμαστε ικανοποιημένοι»

Για το ματς: «Καταρχάς έχουμε δείξει πως όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ δεν είναι πρόβλημα. Φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο ότι θέλαμε τη νίκη. Ο ΟΦΗ έβαλε ένα ωραίο γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο και με το δεύτερο γκολ του Μπρούνο Γκάμα, γυρίσαμε το παιχνίδι»

Για τον Μπρούνο Γκάμα: «Ο Μπρούνο Γκάμα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είναι ηγέτης. Συζητήσαμε πολύ για ποδόσφαιρο. Είχαμε συμφωνήσει πως έπρεπε να βάλει 10 γκολ και τα έφτασε. Τώρα διαπραγματευόμαστε για το πόσα θα βάλει στη συνέχεια»

Για τα σημεία που κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι: «Σε αυτό το σημείο μπαίνει και η γερμανική φύση μου. Έχουμε μαραθώνιο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε καλά από φυσική κατάσταση και τρεξίματα. Τα είχαμε σήμερα περισσότερο από την αντίπαλη ομάδα. Κερδίσαμε τις μονομαχίες και αυτό έπαιξε τον ρόλο του».

Για τον στόχο του Άρη: «Είμαστε αναγκασμένοι να μπούμε κατευθείαν στα βαθιά. Είναι νωρίς να πούμε κάτι για το τέλος. Στα play-off θέλουμε σίγουρα την 5η θέση, αλλά δεν μπορούμε να πούμε από τώρα τι θα γίνει»,

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x