Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως ήταν ανοιχτή» η πρόκριση από την πρώτη αναμέτρηση, πως τους «ξύπνησε» το 0-1 και έδειξαν χαρακτήρα. Στάθηκε στα σφυρίγματα των διαιτητών και στις δύο αναμετρήσεις και θεωρεί πως ο Μαντσίνι χρειάζεται να βρει ρυθμό για να προσφέρει.

Αναλυτικά: «Ο στόχος ήταν η πρόκριση και το πετύχαμε. Με βάση το τι κάναμε στο πρώτο ματς, όλα είναι πιθανά στο Κύπελλο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ήταν ή όχι οφσάιντ το γκολ. Αυτό το γκολ μας "ξύπνησε", δείξαμε χαρακτήρα και σε αυτό το γήπεδο μπορούμε να νικήσουμε κάθε ομάδα. Ευχαριστημένος από τη νίκη, παίξαμε καλά και την πρόκριση».

Για τη διαιτησία στα δύο ματς Κυπέλλου: «Δεν είναι μόνο οι σημαντικές αποφάσεις που είναι λάθος, αλλά και μικρές που δημιουργούν απορίες. Λέω στην ομάδα μου να μην ασχολούμαστε με τους διαιτητές, αλλά είναι και δύσκολο να μη στεκόμαστε σε αυτά. Αυτό επηρεάζει την εικόνα και τα αποτελέσματα πολλές φορές».

Αν έμεινε ικανοποιημένος από τον Μαντσίνι: «Για έναν νέο παίκτη είναι σημαντικό να αποκτήσει ρυθμό. Για παράδειγμα, ο Μαρτίνες είναι πιο έμπειρος και ξέρει να αποδίδει όταν μπαίνει αλλαγή. Ο Μαντσίνι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, απλά του λείπει ο ρυθμός από τα παιχνίδια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης