Stoiximan Super League

Ένινγκ στην Bild: «Στόχος μας το Κύπελλο»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και το μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν, η οποία ξεκινά ξανά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, μίλησε στη γνωστή εφημερίδα ο Γερμανός προπονητής.

Χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη εμφανίστηκε ο Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και την 29η αγωνιστική της Bundesliga.

Εκτός των άλλων, ο 55χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στους στόχους της φετινής σεζόν, η οποία ξεκινά εκ νέου το ερχόμενο Σαββατοκύριακό.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γερμανός τερματοφύλακας στην Bild

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη: «Προχθές ανανεώθηκε το συμβόλαιό μου. Ελπίζω ότι θα παίξουμε καλά με τον Άρη στα πλέι οφ και ίσως να κερδίσουμε και το Κύπελλο. Η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία ζει για το ποδόσφαιρο, βγάζει το πάθος της για το ποδόσφαιρο οπότε της κόστισε αρκετά η παύση των αγώνων. Δυστυχώς όλα σταμάτησαν αλλά τώρα περιμένουμε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος χωρίς την παρουσία κόσμου: «Με την εμπειρία που αποκτήσαμε (βλέποντας τους αγώνες της Bundesliga) είδαμε τι πρέπει να γίνει γα να προετοιμάσουμε τους αγώνες. Σίγουρα το ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετικό διότι οι παίκτες έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος για μεγάλο διάστημα, θα πρέπει να δουλέψουν ακόμη περισσότερο για να φτάσουν στο σημείο που θέλουν και νομίζω ότι θα είναι πιο συνειδητοποιημένοι σ’ αυτό που πρέπει να κάνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x