Αναλυτικά μίλησε στη Nova για:

-τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Χαίρομαι, είναι κάτι καινούριο για μένα ο Ατρόμητος και εύχομαι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα, να πιέσουμε ψηλά. Σε μεγάλα διαστήματα το έχουμε πετύχει αυτό μέχρι τώρα. Μετράει και η κατάσταση των παικτών τη μέρα του αγώνα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

-τα σχέδιά του: «Έχουμε επεξεργαστεί τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν ήταν τόση κακή εμφάνιση, είχαμε υψηλά επίπεδα κατοχής, κατασκηνώσαμε στην περιοχή τους, αλλά δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε αυτή μας την υπεροχή σε τρεις βαθμούς».

-τον Σάββα Παντελίδη και ότι γνωρίζει τον Άρη: «Είναι σημαντικό, γνωρίζει τη δικιά μας ομάδα. Δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα μάθει τη δική του ομάδα. Το σημαντικότερο είναι το παιχνίδι που θα παίξουμε. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Δεν υπάρχει κάποια μάχη με τον κ.Παντελίδη παρά μόνο των δύο ομάδων. Υπάρχουν πράγματα που μπορώ να αξιολογήσω τι γίνεται επί δικής μου θητείας που μπορεί να μη γνωρίζει ο κ. Παντελίδης. Ήταν πετυχημένος εδώ, όμως έχω τα δικά μου στοιχεία που τα έχουμε περάσει, με επιτυχία όπως δείχνουν τα αποτελέσματα θέλω να πιστεύω, ως τώρα στην ομάδα».

-την επιθετικότητα των δύο ομάδων: «Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά. Είναι εκτός έδρας παιχνίδι. Ο αντίπαλος έχει κάποια δυνατά σημεία που πρέπει να προσέξουμε. Έχουμε τον τρόπο, σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να περιμένουμε ως την Κυριακή για να το δούμε…».

-τη θέση του δεξιού μπακ: «Ο Σάσα μπορεί να παίξει τη θέση, όμως τον σκέφτομαι πιο πολύ για το κέντρο. Ο Σούντγκρεν είναι καλά. Πρέπει να δούμε για το σύνολο τι είναι καλύτερο. Πρέπει να δούμε και τον αντίπαλο γιατί έχει παίκτη επιθετικό εκεί. Ο Ματίγια λείπει και δημιουργείται ένα κενό. Θα δούμε πως θα κινηθούμε».

-τον Μαντσίνι: «Πάντα υπάρχει η σκέψη για τον Μαντσίνι. Πολύ καλός και γρήγορος παίκτης και δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω πριν τον αγώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης