Σε μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον προχώρησε ο Παναιτωλικός, με την αγρινιώτικη ΠΑΕ να συμφωνεί με τον Απόστολο Κωνσταντόπουλο για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, το πρώτο επαγγελματικό για τον 17χρονο γιό του παλαίμαχου Κώστα Κωνσταντόπουλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το 2007 ο Κώστας Κωνσταντόπουλος «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και περνάει στην ιστορία του Παναιτωλικού ως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών που ξεπέρασε τις 400 συμμετοχές. Είναι επίσης ο μοναδικός που αγωνίστηκε 18 χρόνια στην ομάδα, φορώντας τη φανέλα με τον Τίτορμο στο στήθος σε 421 επίσημους αγώνες.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός τον τιμάει τον Μάιο του 2007 στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του, τον οποίο παρακολουθεί και ο γιος του Απόστολος, γεννημένος στις 2.8.2002.

Τον επόμενο χρόνο ο μικρός εντάσσεται στην Ακαδημία του Παναιτωλικού και ανεβαίνει όλη την κλίμακα των ηλικιακών ομάδων. Εφέτος αγωνίστηκε στην Κ19, ενώ συμμετέχει στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας. Παράλληλα αγωνίζεται στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων.

Ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Παναιτωλικό. Η ιστορία συνεχίζεται…».