Για άλλη μια φορά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εξέφρασε ξεκάθαρα ποια είναι η θέση του σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Η παραμονή του στην ομάδα.

Σε δηλώσεις που έκανε χθες στην Nova ο Νορβηγός υπογράμμισε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και αυτό που επιθυμεί είναι να μείνει στον Ολυμπιακό, να παραμείνει «σπίτι» του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νορβηγός άσος μάλιστα, εκτός από το να πετάξει το... μπαλάκι στη διοίκηση του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως είναι ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα καθώς καιρός περνάει.

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τα ΜΜΕ γιατί φαίνεται πως γνωρίζουν περισσότερα και από εμένα. Έχω εκφραστεί με τον ίδιο τρόπο από το ξεκίνημα της σεζόν. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η κατάσταση πρέπει να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα, καθώς περνάει ο καιρός. Τα συναισθήματα μου δεν άλλαξαν από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Περιμένω να δούμε τι θα συμβεί», ανέφερε ο Νορβηγός άσος, ο οποίος νωρίτερα είχε εκφράσει την χαρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή του.

«Χάρηκα πολύ όταν είδα οτι ο προπονητής μας ανανέωσε. Αυτό που κατάφερε ο προπονητής και το επιτελείο του από τότε που ήρθαν στο σύλλογο, είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Όσοι βρίσκονται εκτός γηπέδου το βλέπουν. Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά από ποδόσφαιρο για να το καταλάβεις. Είναι καλό για το σύλλογο και όσους εμπλέκονται με την ομάδα με την καρδιά τους. Ήταν φανταστικά νέα», τόνισε και κατέληξε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι δύσκολο να σκεφτείς πως θα είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, γιατί έχουμε πολύ καιρό να λάβουμε μέρος σε ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είναι μια παράξενη περίσταση. Ξέρω πως προπονούμαστε και σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και είμαστε καλά! Δεν έχει σχέση με το να παίζουμε παιχνίδια, αλλά κάνουμε καλή δουλειά! Το επίπεδο μας είναι καλό, όσο γίνεται σε μια τέτοια κατάσταση. Νιώθω καλά μπαίνοντας στο ματς. Τι θα συμβεί τελικά στο χορτάρι δεν το γνωρίζουμε. Δεν το έχουμε βιώσει ξανά, οπότε θα μετρήσουν οι λεπτομέρειες», κατέληξε.