Stoiximan Super League

Επιβεβαιώνει για Κλωναρίδη η ΑΕΚ, την Τετάρτη στην Αθήνα ο παίκτης

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Επιβεβαιώνει η ΠΑΕ τη συμφωνία με τη Λανς, την Τετάρτη στην Αθήνα ο 25χρονος ακραίος επιθετικός.

Οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βίκτωρα Κλωναρίδη στην ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τη Λανς αναφέροντας πως ο 25χρονος ακραίος επιθετικός αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα και την Πέμπτη λογικά θα υπάρξει η επισημοποίηση του deal. Είναι άγνωστο αν ο Κλωναρίδης θα προλάβει να πετάξει με την αποστολή της ΑΕΚ την Πέμπτη για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία ή θα φύγει με μικρή καθυστέρηση για να συναντήσει εκεί την υπόλοιπη ομάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αποκτήσουν τον παίκτη με μεταγραφή δίνοντας 200.000 ευρώ στη γαλλική ομάδα ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και ένα μπόνους 50.000 ευρώ το χρόνο για επίτευξη στόχων της «Ένωσης». Το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι τριετές, με περίπου 200.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Κλωναρίδης, που βρίσκεται στην Αγγλία με την οικογένειά του, είναι λοιπόν έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ μετά από μια πενταετία. Θα συνεργαστεί, δε, και πάλι με τον Μανόλο Χιμένεθ, που επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x