Την εντονότατη δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στα παιχνίδια του εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Ζόραν Λάκοβιτς.

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ είχε συνομιλήσει και στο παρελθόν με τον εκπρόσωπο της UEFA και είχε διατηρήσει μαζί του ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας.

Αυτόν –όπως αναφέρει η Livesport- τον αξιοποίησε για να επικοινωνήσει και πάλι μαζί του και να του εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά αυτού αλλά και του Παναθηναϊκού γενικότερα, για τις διαιτητικές αποφάσεις στα παιχνίδια του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος του επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι μέρος της λύσης του προβλήματος της διαιτησίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τον λόγο αυτόν ανέχθηκε τις κακές διαιτησίες όλο αυτό το χρονικό διάστημα αποφεύγοντας κατ’ επιλογήν να μην συμμετέχει και αυτός στις κραυγές των άλλων μεγάλων για τη διαιτησία.

Ωστόσο, δυστυχώς η στάση αυτή έχει εκληφθεί από κάποιους ως αδυναμία και έτσι του ξεκαθάρισε πως περιμένει άλλη καλύτερη διαιτησία στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού αλλιώς θα αρχίσει η ΠΑΕ να έχει την ίδια στάση με τις άλλες ομάδες.