Stoiximan Super League

Επιμένει για Μπουφάλ ο Ολυμπιακός

Δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για την απόκτηση του Μαροκινού εξτρέμ οι Πειραιώτες.

Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους την υπόθεση του Σοφιάν Μπουφάλ παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παρακολουθούν τις εξελίξεις για το θέμα του Μαροκινού εξτρέμ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί σε κάποιο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σαουθάμπτον και αυτό έχει ξεχωριστή σημασία.

Από τη στιγμή, όμως, που δεν υπάρχει άλλος «μνηστήρας» ο Ολυμπιακός έχει τις δικές του πιθανότητες και δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα πρόταση για να μπορέσει να τον πείσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κρούση στην Μπεσίκτας για τον Γάλλο ακραίο και εκείνος με τη σειρά του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να πάει στη Σαουδική Αραβία.



Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του 25χρονου άσου, ενώ οι Σαουδάραβες σκοπεύουν να δώσουν 5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχουν επίσημη προσφορά στα χέρια τους και για αυτό μπαίνουν στη διαδικασία να συζητήσουν και τον δανεισμό στην ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x