Europa League

«Επιπέδου Champions League ο Ολυμπιακός»

Υψηλό το κίνητρο των παικτών της Ντνίπρο ενόψει των διπλών αγώνων με τον Ολυμπιακό, όπως… μεταφέρθηκε μέσω του Γεβγέν Τσεμπεριάτσκο, που έπλεξε το εγκώμιο των Πειραιωτών.

Αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη κόντρα στον Ολυμπιακό -τον οποίο εκθείασε- εμφανίστηκε ο Γεβγέν Τσεμπεριάτσκο, με τον αμυντικό της Ντνίπρο να ξεκαθαρίζει πως η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι αυτή που θα κρίνει την πρόκριση.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Όχι εξαιρετική, αλλά καλή. Πιστεύω πως η διακοπή μας έκανε καλό. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου, με παίκτες υψηλής ποιότητας όπως οι Αφελάι, Ντομίνγκες και Μήτρογλου. Εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι με κάθε αποτέλεσμα, εκτός από την ήττα. Πιστεύω πως όλα θα κριθούν στη ρεβάνς. Το κύριο για μας είναι να μη χάσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Το κίνητρο για μας είναι μεγάλο, γιατί αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο επιπέδου Champions League σε έναν νοκ άουτ ευρωπαϊκό αγώνα. Φυσικά δεν θα είναι καλό για μας που θα παίξουμε σε άδειο γήπεδο, αλλά το κίνητρο υπάρχει», τα λόγια του Ουκρανού αμυντικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x