Stoiximan Super League

Επίσημα στον ΟΦΗ ο Στάικος

Από τον Παναθηναϊκό στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πασχάλης Στάικος, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με τη φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Πασχάλης Στάικος.

Ο 23χρονος μέσος τα βρήκε με τους Κρητικούς για τα επόμενα δύο χρόνια και θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε από το 2009, ως παίκτης των τμημάτων υποδομής, ενώ το 2014 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα μέσου, Πασχάλη Στάϊκου, από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο 23χρονος μέσος, γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1996 στη Δράμα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Δόξα Βώλακα. Το 2009 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 21 αγώνες.

Ο Πασχάλης Στάϊκος, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει χριστεί διεθνής 13 φορές με τις Εθνικές ομάδες U17, U19 και U21 της χώρας μας, έχοντας πετύχει 1 γκολ.

Πασχάλη, καλωσήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!»

View this post on Instagram

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα μέσου, Πασχάλη Στάικου, από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2021, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Ο 23χρονος μέσος, γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1996 στη Δράμα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Δόξα Βώλακα. Το 2009 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 21 αγώνες. Ο Πασχάλης Στάικος, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει χριστεί διεθνής 13 φορές με τις Εθνικές ομάδες U17, U19 και U21, έχοντας πετύχει 1 γκολ. Πασχάλη, καλωσήρθες στην οικογένεια του @oficretefc!

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x